Integritetspolicy

Vilka vi är

Tankesmedjan Balans är en ideell förening med organisationsnummer 802508-5856.

Hur vi hanterar personuppgifter

Månadsgivare

När du blir månadsgivare sparar vi din e-postadress och kortuppgifter i tjänsten Stripe. Syftet är att kunna dra en automatisk betalning varje månad. Du avslutar månadsgåvan när som helst genom att maila till smedjan@tankesmedjanbalans.se. Vi kan inte själva se ditt kortnummer, bara din e-postadress.

Swish

När du donerar pengar via Swish lagras det telefonnummer du swishat från i vår bank och vår redovisning. Uppgifterna sparas där så länge lagen kräver att bokföring ska sparas.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Personuppgifter och våra blogginlägg

tankesmedjanbalans.se har utgivningsbevis, dvs omfattas av yttrandefrihetsgrundlagen. Uppgifter och källmaterial som vi samlar in eller får skickade till oss omfattas inte av dataskyddslagstiftningen. Du kan därför inte begära att få ta del av eller att vi raderar sådana uppgifter.