Stötta smedjan

Vill du stötta tankesmedjan Balans?

Tankesmedjan Balans är en ideell förening som drivs av, med och för välfärdens medarbetare. Vi är helt fristående och får inga verksamhetsbidrag från statliga eller andra organisationer. Våra kostnader betalas med hjälp av frivilliga bidrag från privatpersoner och av vår (väldigt blygsamma) verksamhet som föreläsare inom tankesmedjans områden.

Bli månadsgivare via säker kortbetalning

Månadsgivarna står för tankesmedjans enda förutsägbara inkomst. Tack vare månadsgåvor kunde vi i början skaffa ett bra webbhotell, utrustning för att göra filmsnuttar och utgivningsbevis för bloggen.

I nuläget har vi cirka 660 månadsgivare. Det täcker det allra mesta av våra omkostnader. Resten av vår finansiering kommer från att sälja böckerna och att föreläsa. Förut skrev vi ibland rapporter mot betalning för andra, men det hinns inte med längre. 2024 jobbar Marcus och Åsa lite drygt en heltid sammanlagt i tankesmedjan. De får en lön baserad på en genomsnittlig gymnasielärarlön för det. 

Ju fler månadsgivare, desto mer kan vi ägna oss åt att skriva texter som blir tillgängliga för alla, hålla gratisföreläsningar och sätta agendan själva. 

 

Välj ditt belopp och bli månadsgivare här:

Blir du månadsgivare av 100 kr eller mer, får du alla böcker vi ger ut skickade till dig innan de släpps i bokhandel:

För att avsluta eller byta belopp på din månadsgåva, använd följande länk:

https://billing.stripe.com/p/login/28o7tD8S83XFbuM8ww

Du möts då av följande skärm. Klicka på ”update plan” för att byta belopp eller avsluta gåvan, klicka på ”pause plan” för att göra ett tillfälligt uppehåll och ”cancel plan” för att avsluta helt. Gåvor upphör även automatiskt när ditt kort går ut.

Om du loggar in på länken och möts av följande bild, dvs det syns inget belopp och ingen ”update plan”-knapp, så är du inte längre månadsgivare. Om du vill starta en ny månadsgåva, använd knapparna högre upp på den här sidan för att göra det.

Bild

Vi hanterar så få av dina personuppgifter som möjligt, och så lite som möjligt. Läs detaljerna i vår integritetspolicy om du gillar sånt!

Skänk en slant via Swish


Vårt swishnummer är 123 063 57 14.

För över pengar i din internetbank

Gör en överföring till vårt bankkonto 8327-9 693 467 605-4 eller till vårt bankgiro 827-4581.

Att dela våra inlägg är gratis!

Internet är stort och högljutt. Ju fler som läser och delar våra inlägg, desto större genomslag kan våra frågor få!

Följ oss på Facebook så får du upp våra inlägg i ditt flöde. Dela, tipsa, sprid!

En bra idé kan vara att skriva till chefer och politiker i din kommun eller landsting och berätta om din arbetsmiljö. Länka gärna inlägg vi har skrivit som du vill att de ska läsa. Vi har samlat ihop en lista med e-post och telefonnummer till alla Sveriges kommuner och landsting. Kontakta växeln till din kommun eller ditt landsting och fråga hur du ska göra för att ditt brev ska komma fram till rätt person.