Stötta smedjan

Vill du stötta tankesmedjan Balans?

Tankesmedjan Balans är en ideell förening som drivs av, med och för välfärdens medarbetare. Vi är helt fristående och får inga verksamhetsbidrag från statliga eller andra organisationer. Våra kostnader betalas med hjälp av frivilliga bidrag från privatpersoner och av vår (väldigt blygsamma) verksamhet som föreläsare inom tankesmedjans områden.

Bli månadsgivare via säker kortbetalning

Månadsgivarna står för tankesmedjans enda förutsägbara inkomst. Tack vare månadsgåvor kunde vi i början skaffa ett bra webbhotell, utrustning för att göra filmsnuttar och utgivningsbevis för bloggen.

I nuläget har vi knappt 600 månadsgivare. Det täcker det mesta av våra omkostnader. Resten av vår finansiering kommer från att sälja böckerna och att föreläsa. Förut skrev vi ibland rapporter mot betalning för andra, men det hinns inte med längre. 2022 jobbar Marcus och Åsa lite drygt en heltid sammanlagt i tankesmedjan. De får en lön baserad på en genomsnittlig gymnasielärarlön för det. 

Ju fler månadsgivare, desto mer kan vi ägna oss åt att skriva texter som blir tillgängliga för alla, hålla gratisföreläsningar och sätta agendan själva. 

 

Välj ditt belopp och bli månadsgivare här:

Blir du månadsgivare av 100 kr eller mer, får du alla böcker vi ger ut skickade till dig innan de släpps i bokhandel:

För att avsluta eller byta belopp på din månadsgåva, maila till smedjan@tankesmedjanbalans.se. Vi behöver då veta vilken mailadress du skickade in första gången.

Vi hanterar så få av dina personuppgifter som möjligt, och så lite som möjligt. Läs detaljerna i vår integritetspolicy om du gillar sånt!

Skänk en slant via Swish


Vårt swishnummer är 123 063 57 14.

För över pengar i din internetbank

Gör en betalning till vårt BG 827-4581.

Är du pank? Att dela våra inlägg är gratis!

Internet är stort och högljutt. Ju fler som läser och delar våra inlägg, desto större genomslag kan våra frågor få!

Följ oss på Facebook så får du upp våra inlägg i ditt flöde. Dela, tipsa, sprid!

En bra idé kan vara att skriva till chefer och politiker i din kommun eller landsting och berätta om din arbetsmiljö. Länka gärna inlägg vi har skrivit som du vill att de ska läsa. Vi har samlat ihop en lista med e-post och telefonnummer till alla Sveriges kommuner och landsting. Kontakta växeln till din kommun eller ditt landsting och fråga hur du ska göra för att ditt brev ska komma fram till rätt person.