fbpx

Stötta smedjan

Vill du stötta tankesmedjan Balans?

Tankesmedjan Balans är en ideell förening som drivs av, med och för välfärdens medarbetare. Vi är helt fristående och får inga verksamhetsbidrag från statliga eller andra organisationer. Våra kostnader betalas med hjälp av frivilliga bidrag från privatpersoner och av vår (väldigt blygsamma) verksamhet som föreläsare inom tankesmedjans områden.

Bli månadsgivare via säker kortbetalning

Månadsgivarna står för tankesmedjans enda förutsägbara inkomst. Tack vare månadsgåvor har vi hittills bland annat kunnat skaffa ett bra webbhotell, utrustning för att göra filmsnuttar, utgivningsbevis för bloggen. När vi får 150 månadsgivare kan vi börja erbjuda gratis föreläsningar på olika håll i landet. Blir vi 2000 som bidrar, kan vi bli en alldeles riktig arbetsplats med anställda som varje dag granskar, bråkar och driver på för en arbetsmiljö med balans mellan krav och resurser för den miljon svenskar som arbetar i välfärden.

Välj ditt belopp och bli månadsgivare här:

För att avsluta en månadsgåva, maila uppsägning till smedjan@tankesmedjanbalans.se. Vi behöver då veta vilken mailadress du skickade in första gången.

Vi hanterar så få av dina personuppgifter som möjligt, och så lite som möjligt. Läs detaljerna i vår integritetspolicy om du gillar sånt!

Skänk en slant via Swish


Vårt swishnummer är 123 063 57 14.

För över pengar i din internetbank

Gör en betalning till vårt BG 827-4581.

Är du pank? Att dela våra inlägg är gratis!

Internet är stort och högljutt. Ju fler som läser och delar våra inlägg, desto större genomslag kan våra frågor få!

Följ oss på Facebook så får du upp våra inlägg i ditt flöde. Dela, tipsa, sprid!

En bra idé kan vara att skriva till chefer och politiker i din kommun eller landsting och berätta om din arbetsmiljö. Länka gärna inlägg vi har skrivit som du vill att de ska läsa. Vi har samlat ihop en lista med e-post och telefonnummer till alla Sveriges kommuner och landsting. Kontakta växeln till din kommun eller ditt landsting och fråga hur du ska göra för att ditt brev ska komma fram till rätt person.

Gå till toppen