Tipsa oss

När riksdag och regering tar beslut finns ofta media på plats för att granska och ställa frågor till politiker. En stor del av vård, skola och omsorg har dock kommuner och landsting som huvudmän och de politiska beslut som tas där når sällan ut till allmänheten eller till de som direkt berörs av beslutens konsekvenser. Tankesmedjan Balans vill vara en plattform för lokal och regional politisk debatt om arbetsmiljön i välfärden och vi skriver gärna om det som händer i din kommun eller i ditt landsting.

Är du anställd och vill uppmärksamma något som händer i din kommun eller landsting som påverkar din arbetsmiljö? Är du fackligt engagerad och vill berätta om era aktiviteter eller fackliga arbete för att ställa krav på arbetsgivaren? Har du egna barn i förskola och skola och oroar dig för hur dina barns lärare mår? Är du anhörig till någon som behöver vård eller omsorg och vill berätta om hur de som tar hand om sjuka har det?

Har du erfarenheter av egen, eller arbete med andras, arbetsrelaterad psykisk ohälsa som du vill formulera i text och publicera på vår hemsida eller har du något som är så intressant att berätta att det gör sig bättre i intervjuform?

Tveka inte att ta kontakt med oss. Vi behöver alla hjälpas åt att synliggöra stressen i välfärden och vilka konsekvenser ett allt stressigare arbetsliv ger upphov till i form av psykisk ohälsa. Du når oss antingen genom att fylla i kontaktformuläret på startsidan (klicka på ”hem), genom att skicka mail till oss, eller genom att skicka meddelande till oss på Twitter eller Facebook. Om vi tycker att ditt tips passar på sidan och om du ger samtycke till det kommer vi att skriva ett inlägg om ditt tips och sprida det i våra kanaler på sociala medier. 

Twitter: tsbalans

Facebook: www.facebook.com/tsbalans

Mail: smedjan@tankesmedjanbalans.se